OM OSS

"Att odla och vistas i naturen ger meningsfullhet och skänker oss ro i kropp och själ."

VÅR FRAMTID I SYMBIOS

Anledningen till att vi flyttade ut på landet och började sträva efter ett självhushållande liv är samma anledning som fortsätter att driva oss än idag.


Vi har en vision om hur människan och naturen kan leva i samklang, i symbios. Vi tycker det är en självklarhet som de allra flesta borde kunna hålla med om. Det känns helt naturligt att männsikans uppgift i ekosystemet är att vårda och ta hand om ekosystemet. Vi är den enda art som aktivt kan göra det. Och just därför ska vi ta den rollen. Vi har bara en planet och den behöver vi vårda och ta hand om. Det är vårt livsutrymme och utan det har vi ingenting.

Det är därför väldigt glädjande att se att mänskligheten på allvar börjat diskutera frågor som dessa. Och att vi nu aktivt arbetar för att skapa cirkulära ekonomier som faktiskt imiterar naturens sätt att tänka och fungera.


Vi tror starkt på de små handlingarnas kraft och ser därför vår del i detta som viktig. Vi vill hjälpa dig att ta steget att börja odla sin egen mat, att komma igång med permakultur. Vi vill erbjuda hållbara produkter av hög kvalitet som producerats lokalt på ett schyst sätt.SYMBIOSEN MÄNNISKA NATUR ÄR VÅR DRIVKRAFT


VÅR IDÉ

Vi lever i ett samhälle där konsumtion och snabba köp länge varit norm. Detta håller på att förändras.


Vår vision är ett samhälle där människor gör genomtänkta val. Vi tror på produkter av hög kvalitet, lokal produktion och lång livslängd. Det är produkter som är verkligt prisvärda och hållbara.

Vi startade vår väg mot självhushåll och hållbar livsstil 2009 när vi flyttade till gården Bergsnäs strax väster om sjön Åsnen. Här har vi sedan dess byggt upp odlingar, skogsträdgårdar och olika hållbara system. Vi har startat livsmedelsföretag och siktar på att erbjuda verkligt hållbara produkter och tjänster lokalt och i Sverige.

Vår idé:

När man köper våra produkter och tjänster kan man vara säker på hög kvalietet och en sann strävan mot ett hållbart samhälle.