Online- Kurser

Våra interaktiva onlinekurser inom odling, permakultur, grönsaksodling, självhushållning, läkeväxter / medicinalväxter, örter och skogsträdgårdsodling erbjuder en unik lärandemiljö där du får personlitgt stöd och möjlighet att interagera med andra kursdeltagare under fem veckors tid.

Vårt kursmaterial, som såväl texter, videos, böcker och mycket mer, är utvecklat för att ge dig kunskap och inspiration på ett pedagogiskt sätt som du har nytta av.

 

Vanliga frågor

Vi erbjuder delbetalning genom Klarna, vilket går att välja när du kommer till betalningssidan.

Ja, eftersom vi spelar in alla live-möten kan du se dem i efterhand.

Vissa kurser kräver att du har vissa förkunskaper. Detta står beskrivet under “förkunskaper” i respektive kurs.

Oftast inte, och skulle det inte fungera kan du få pengarn tillbaka.

Vi använder mötesverktyget Webex som finns både till dator, telefon och surfplatta. Programmet är gratis och kräver ingen registrering.

De flesta av våra kurser är 5 veckor, men du har kvar kursportalen och alla inseplningarna för alltid så att du kan tillgodogöra dig materialet i din egen takt!

Du har tillgång till kursportalen med inseplningar, videolektioner, dokument, listor och allt annat för alltid! Så att du har nytta av det när du behöver det.

Du har 14 dagars ångerrätt fram till dess att du blir registrerad på kursportalen vilket brukar ske en vecka innan kursstart. Om du blir sjuk eller ångrar dig efter att ångerrätten gått ut, gör vi inga återbetalningar. Detta eftersom vi startar våra kurser baserat på antal deltagare. Och du har ju tillgång till allt material och inspleade föreläsningar, så du kan använda kursen ändå.