Återbetalnings – och returvillkor

  1. Återbetalning för kurser och föreläsningar

Anmälningar till våra kurser är bindande, och kunder har rätt att häva köpet eller få återbetalning fram till dagen innan den dag vi skapar deras användarkonto på kursportalen. Detta sker vanligen några dagar eller upp till en vecka innan kursstart.

Om en kund vill ångra sitt köp måste alltså det ske så tidigt som möjligt innan kursstart för att undvika att tvingas betala. Om meddelandet om ånger inkommer samma dag som användarkonton skapas kan ånger ske om vi ser meddelandet först.

Om meddelandet om ånger inkommer efter denna tidpunkt, är man bunden att betala kursavgiften.

  1. Återbetalning vid inställda eller ändrade kurser och föreläsningar

Om Groblad’s Permakultur AB av någon anledning ställer in eller ändrar datum för en kurs eller föreläsning, har kunden rätt att antingen:

a. Delta i kursen eller föreläsningen vid det nya datumet, eller
b. Delta i kursen eller föreläsningen när det passar kunden. Då får kunden ta del av de inspelade föreläsningarna som tillhör den grupp kunden var anmäld till.

  1. Returer av fysiska produkter

Om vi erbjuder försäljning av fysiska produkter, har kunden rätt att returnera produkten inom 14 dagar från mottagandet, förutsatt att produkten är i samma skick som när den mottogs och i originalförpackning. Kunden ansvarar för returfraktkostnader.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss på kontakt@groblads.se för att få ytterligare instruktioner.

  1. Återbetalning för returer

När vi har mottagit och inspekterat den returnerade produkten, kommer vi att meddela dig om returen har godkänts eller inte. Om returen godkänns, kommer en återbetalning att utföras inom 14 dagar från det att vi mottagit den returnerade produkten.