Blombröd

Tillbaka
Kategori
Svårighetsgrad
Foto: Sara Vitale

Upptäck ätliga blommor och hur du kan använda dem när du bakar bröd! Många fler blommor än du kanske tror är ätbara och passar perfekt som ingrediens, dekoration eller krydda i maten. Dessutom är de bra för pollinatörer. I en klassisk ”Potager” – en fransk köksträdgård – kombineras blommor och grönsaker ofta i vackra mönster.

I denna video visar Ylvali vilka blommor hon använder för att dekorera bröd. Hon delar också sitt smarta knep att ersätta bakplåtspapper och olja med pepparrotsblad, vilket ger brödet en unik karaktär. Du får receptet som vi följer när vi gör surdegsbröd.

Kursinformation

Nybörjare

Kategorier:

Ylvali Falk Groblad Ylvali Falk Groblad Författare

Om kursledaren

Ylvali är en passionerad odlare sedan 2006 och har byggt upp och utvecklat otaliga kvadratmeter ettåriga och perenna grönsaker samt planerat och anlagt över 5000 kvadratmeter skogsträdgård.

Livslång åtkomst

REA Det ursprungliga priset var: 129,00 kr.Det nuvarande priset är: 59,00 kr. inkl moms

Obegränsad tillgång till innehållet

Vi använder Cookies, genom att surfa på hemsidan godkänner du det.  Vår policy